Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Väsynyttä helmikuun loppua...

Rankka viikko puolivälissä...koko viikko aamuvuoroa, eli klo soi ennen 6, ukolla päivystys...
Syöty sitä mitä ollaan kiinni saatu, kotihommat kasaantuu, palellut koko viikon...*narinari*'
Viikonloppuna tiedossa anopin luona ruokailua (nam), miehellä edelleen jatkuva päivystys - eli kotoilua muuten muksujen ja koirien kanssa, siivousta, pyykibpesua jne...je LEPOA!

perjantai 24. helmikuuta 2012

Kuvatekstit edellisessä :D



Perstaina


Tämän päivän ex-tempore ruoka: salaatti-juusto-sipulipedillä kesäkurpitsa-jauhelihapaistos tacokastikkeella...nami! Alhaalla Väinö leikkitouhuissa <3

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Eka suihku :-)

Väinö kävi mamman kanssa suihkussa, tykkäsi....suoraan suihkun alle käveli ja tassutteli vedessä tyytyväisenä :) Olikin herralla  tassut keltaisena kun omassa pissassa usein tallustaa.   Kylmä kyllä tuli sen jälkeen, pyyhkeeseen käärittynä tutisi iskän sylissä, ja nukkui pitkät unet tutinan loputtua. Isompi herra Väke kävi ovella katsomassa suihkutouhuja ja peruutti saman tien pois...ei ole ikinä tykännyt vedestä.

Ja nyt on Väinöllä molemmat korvat hienosti jo pystyssä!

perjantai 17. helmikuuta 2012



Viikko hujahti silmänräpäyksessä työn touhussa. Tänään vp, kiva! Väinön korvat on alkanu nousta pystyyn, tumma tojottelee jo suurimman osan aikaa, vaalea ajoittain, hauskan näköistä :D. Herralla taitaa olla uhmaikä meneillään, semmoinen riiviö on ja yrittää meitä komennella. Nyt ollaan ulkoiltu paljon kun on pakkaset laskeneet, ja Väinölle on avautunut ihn uusi iso maailma. Tulee mieleen vikkelä kanin poikanen kun lumessa möyryöö ja pomppii. Kuvissa kunnon ärinä kohtaus, kun kukaan ei nostanut syliin omasta mökistä, huomaa ilmeet! Alimmaisessa näkee hyvin hauskat korvat :D.

tiistai 14. helmikuuta 2012





Väinöä lisää, ja mamman pahan näköinen karppilaskiaispulla, joka tosin oli oikein hyvän makuinen, olis kelvannut Väinöllekin!


torstai 9. helmikuuta 2012

Torsdagen

Alkaa toistaiseksi taudit olla ohi, likka oli koulussa jo tänään, minä vp:llä. Koirien kanssa  vietettiin päivä kolmistaan. Väinö nukkui viime yön tosi huonosti kun oli tuo vanhaherra menny lastenhuoneeseen nukkumaan, pikkuhauvalla oli vissiin turvaton olo yksin. Olemme siis tuon Väken opettaneet nukkumaan yksin, koska rotuun kuuluu järjetön kuorsaus, ja sama kohtalo on Väinölläkin. Tänään uskalsi flunssan jälkeen lähteä jo Väken kanssa lenkille, ilma oli upea, auringossa jopa kohtalaisen lämmin.Huomenna lapset kouluun, mies lomalla, eli päivä saadaan olla ihan kaksin, tosin tarkoitus olisi ainakin siivota ;). Ihanaa kun on vkl tulossa!

Tämän päivän ekassa kuvassa pötköt peräkkäin ja toisessa Väinöllä uusi lelu jonka kanssa touhusi pitkin päivää :D

Koiriakoiriakoiria






tiistai 7. helmikuuta 2012

Tylsyyttä tänään

Kökkö viikon alku tässä perheessä, minä ja tyttö kipeenä. Mulla toistaiseksi "vain" tavallinen flunssa, tytöllä ilmeisesti keuhkoputken- ja poskionteloidentulehdus. CRP hänellä koholla. Huomenna vasta pääsee ihan läkärin vastaanotolle.

Pikku-Väinö oli tänään tytön sylissä, ja pääsi rimpuilemalla hyppäämään sieltä lattialle, tipahti parketille kyljelleen/selälleen. Ikuna en ole eläimen takia säikähtänyt niin kovasti! Olin varma että nyt on henki pois. Ja samantien koira juoksi mun syliin ja pysyikin sitten siellä jonkun aikaa. Tunnustelin kaikki luut, eikä Väinö mitenkään reagoinut, joten kunnossa onneksi oli. Säikähti tyttökin, oli ihan valkoisena. Onneksi pentukoiran luut on vielä niin joustavia, eikä käynyt kuinkaan mutta varsinkin lapsille oli hyvä opetus että pennun kanssa täytyy ola varovainen.

sunnuntai 5. helmikuuta 2012


Rentoa sunnuntaita

Ihana, rento sunnuntaipäivä...lapsia, koiria, hyvää ruokaa, lämmin kainalo, ja kohta suomella uusi pressa :). Erittäin hyvä olla, jotenkin taas huomannut miten hyvin asiat tällähetkellä ovat kaikilla elämänalueilla, pitää muistaa arvostaa sitä!
Ylemmässä kuvassa pissiläntin vieressä istun sen näköisenä että mitään en ole tehnyt :)
Alemmassa normi nukkumisasento omassa "mökissä"

Väinön sunnuntaita





lauantai 4. helmikuuta 2012

...viikon paras päivä! Ei kiire mihinkään, saa nauttia lasten seurasta, hyvästä ruuasta, elukoista, saunasta ja toki miehestäkin ;). Hyväfiilispäivä ollut tänään!

Parhautta

 Paras aamiainen

 Kesäkurpitsapastaa carbonarakastikkeella

 Lassakaa

 Punajuuri-auravuokaa


Mudcake

Parhaita karppisapuskoita mitä olen kokannut, vetää vertoja mille tahansa hiilarimätölle...


Ylimmäinen kuva on minun lempikuva meistä yhdessä!

KoiranElämää




Kupit on vielä vähän isoja :D
Alakuvassa Väinö mielipaikka nukkua...lämmittää kivasti :)