Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

torstai 31. toukokuuta 2012

8-vuotta yhteiseloa takana tuon karvanaamaisen miehen kanssa <3. Siitä ensimmäiset 3v yhteiseloa viikonloput, ja viimeiset 5v yhdessä saman katon alla asumista. Ensimmäisen vuoden aikana erottiin 2 kertaa,mutta todettiin että ilman toista ei ole hyvä elää eikä olla. On ollut ylä- sekä alamäkiä, uusio-perhekuviota - lasten kanssa elämistä suurimmaksi osaksi, elämään sekaantuvia exiä ja ex-anoppeja, teinejä, murkkuikää, yhteisiä retkiä ja viikonloppuja kaksin, koira-elämää, paljon rakkautta,jota onneksi on ja riittää edelleen. Pahimmat särmät on molemmista vuosien mittaan hioutuneet pois, ja turhista ei enää riidellä eikä olla mustasukkaisia. Onneksi niitä tasaisia aikoja ja ylämäkiä on ollut suurimmaksi osaksi aikaa <3. Ja elämä jatkuu.... :)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Toukokuun vika sunnuntai

Taas ihana vkl murun kanssa kaksin lähes takana. Grillailtu, käyty baarissa, saunottu jne kaikkea kivaa <3 ;) tehty. Todellakin akkuja ladattu taas tulevaa, kiireistä työviikkoa varten.

Ensi vkl:na serkkupojan yo-juhlat tiedossa, poikaset mukana tietysti. Aamusta olen luvannut mennä tätsykän, joka siellä emännöi, avuksi paikkoja ja pöytiä laittelemaan kuntoon.

Toivotaan kovasti hyvää ilmaa.

Lapsilla siis viimeinen kouluviikko edessä ja sitten kesälaitumelle, kyllä nuo sitä odottaakin <3.


-30kg alkaa lähestyä, 1,5kg enää, niin eräänlainen rajapyykki on saavutettu, mutta matka tällä elämäntavalla ehdottomasti jatkuu!

tiistai 22. toukokuuta 2012

Jumitus

Voihan jumi mikä painonpudotuksessa on päällä...jotain muutoksia täytyy tehdä?!?! Maito/kermatuotteet pois? Enemmän juomista? Yhyy...juustoista luopuminen olisi kamalaa, turkkilaisesta olen jo luopunut, kermasta kahvissa en voi luopua...ei jää kauheasti vaihtoehtoja. Viljoja ei juurikaan tule syötyä, muuten kuin ihan poikkeustapauksissa.
Olo on mitä parhain kaikin puolin, mutta painosta haluaisin ainakin vielä sen 10kg pois, kiire ei ole, mutta mitä nopeammin sen parempi :D....Lähtis vaikka sen 1½-2kg kk:ssa , olisin tyytyväinen. Eli summarum...pakko ilmeisesti kokeilla juustojen pois jättämistä ainakin joksikin aikaa.

lauantai 19. toukokuuta 2012

 Ihanaa vehreyttä vihdoinkin! Alla tämän
päivän herkkuja: lounas ja iltaruuaksi sieni-jauheliha-ananas-metukkapiirakkaa.

Mukavaa lauantaipäivää vietetty poikasten kera. Pojat potkulautaili isomummon luo katsomaan peliä, minä sillä aikaa siivosin ja pesin partsin ja laitoin löhösohvan kesäkuntoon. Iltapiirakka tehty kokkipoikasen kera <3. Ulkona upea ilma, partsilla päiväkahvit ja aurinkoa otin. Onneks alkaa koivun siitepölyaika jo helpottaa, pystyy taas kunnolla ulkoilemaan ja nauttimaan alkavasta kesästä.




torstai 17. toukokuuta 2012

Pötkön uniasento :D


Helatorstaina

...jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä...onko tämä nyt se päivä??
No se heila on siel mein kotona jokatapauksessa :P, minä vaan täällä omien poikasten kera vanhimman lapsen luona yökyläilemässä. Koivun siitepölyaika meinaa viedä hengen, sisällä vietän tämänkin päivän, on niin paljon helpompi olla. Ketuttaa...ulkona yli 20raatii lämpöä ja kökin täällä :(. Huomenna työpäivä, ja sitten onkin taaaaas vkl ;).
Lapsoselle lupasin tänään opettaa kastikkeen teon :), sitä mahd. juniorchefiä silmällä pitäen, jos sinne hän pääsisi.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivänä

Ihanaa äitienpäivää meille kaikille äideille <3
Aurinkoinen, (pohjois...hrrr)tuulinen sunnuntai. Ihq vkl takana miehen kanssa kaksin. Kavereita ollut kylässä sekä pe että la iltana. Perjantaina baarireissu. Eilen saunottu ja yhdessä tehty hyvää ruokaa. Kaikki ihanat arkisetkin asiat tekee kaksin ollessa parisuhteelle niin nannaa ;)). Nyt taas jaksaa uuteen (työ)viikkoon. Torstaina on taas arkipyhä, katkaisee mukavasti työviikkoa. Lapsilla onkin perjantai koulusta vapaata, saavat viettää pitkää viikonloppua :).
Tänään normisunnuntainviettoa; pyykinpesua, siivoilua, lenkkeilyä koirien kanssa, ruuan laittoa, ja Suomen peli! Isääkin ajattelin sairaalassa käydä jossain välissä katsomassa, ja omalle äipälle pitää soittaa <3 - turha yrittää äippäpäiväkahville kun yrittäjänä on töissä 12h tänään. Omalle mummukallekin soitan <3.

maanantai 7. toukokuuta 2012

Muutoksia ilmassa...

Niinkuin tossa aiemmin taisin mainitakkin, niin meidän asuintalo sai purku-uhkauksen...mutta sattuipa somasti, omakotitalo olisi tiedossa, "kohtuuvuokralla", nyt odotellaan että pääsisi katsomaan. Lähes maailman ihanin asia olisi päästä jo kesäksi omakotitaloon asumaan. TOIVON isosti että se olisi meille sopiva (siis tarpeeksi iso :D), paikka ainakin on hyvä, ja että saamme sen, kysyjiä varmasti on!  Minä niiiiin odottaisin omaa pihaa, vaikka en mikään multasormi olekkaan, niin jotain pientä saisi itse laittaa ja kasvattaa <3.
Toinen elämää mullistava asia on että mies vaihtaa työpaikkaa, nykyinen on ollut etuuksineen tosi hyvä, mutta miehen mieli halajaa uusia haasteita, no ymmärtäähän tuon, koulutusta ja kykyjä on. Ja kiva kun etsii haasteita työelämässä, eikä yksityiselämässä ;)). Vaimokkeen mielestä tietysti paras asia on että palkka nousee :)).
Mieltä painaa tällä hetkellä erittäin rakkaitten ihmisten avioero, 35v:n yhteisen vuoden jälkeen. Syitä on paljon, eikä ne muille kuulukkaan, ja kaikkensa ovat yrittäneet, mutta joskus vaan asiat eivät ota sujuakseen millään. Surullinen olo :(. Mutta kumpikin osapuoli säilyy ystävänä, ja toinen edelleeen parhaimpana sellaisena.

Maanantai siis käsissä, vapaapäivä, koira kuorsaa jaloissa, kupillinen kuumaa höyryää edessä...mikäs tässä ihmisen on ollessa. Kohta alkaa muksuja tippua koulusta, ja meteli alkaa :D. Siivottu, tiskattu, pyykit koneessa ja kohta koiruuksien kanssa lenkki, ruuanlaittoa...tätä arkea taas <3 , ei huono!

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kevättä ilmassa

Toukokuu jo....mihin humahti kuukausi??? Siihen arjessa elämiseen kai :))
Kaikki ennallaan <3 lapset, parisuhde, koirat, työ....siinäpä tärkeimmät!
Karppielämä jatkuu, -26kg poissa. Uusi asunto pikkuhiljaa hakusessa, tosin sillä ei ainakaan vuoteen vielä ole kiirusta, mutta tuli tieto talomme purkamisesta. Kahdenkeskinen risteily kesäkuun alussa tiedossa murun kanssa.... vihdoinkin jonnekin, pois kotoa ihan kaksin <3 <3
Rohkea kuopus poikaseni (11v kohta) on ilmoittautunut junior master chefiin, toivottavasti pääsee, on intopiukeena asiasta. Miehen tyttärellä rippijuhlat kesäkuussa. Odotettavissa olevia mukavia asioita siis.