Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 27. elokuuta 2012

Elokuun loppua

Poikaset nauttii elokuun auringosta

Vaahtisten grillittelyä

Päivän saalis

Vielä on kesää jäljellä

maanantai 20. elokuuta 2012

tämän päivän herkkuja



Arkivapaan jorinoita

Jo 5. pvä vapaata, ja viimeinen...huomenna herätys n. klo 6 - onneksi :). Pääsee taas arkeen. Viikonloppu hujahti silmänräpäyksessä. Eilen tuli käytettyä lähes koko päivä pakkaamiseen - ja tänään onkin ollut olo että mitä minä oikein teen??? Ei ole siivoamista, ei ole pakkaamista, ruokaakaan ei kauan laita...Liv kanavan hömppäpömppä ohjelmia tullut tuijotettua, netissä roikuttua, no tiskasin ja wc:n siivosin, ja keräilin turhia ns roskia yhden säkillisen. Miestä odottelen duunista, eilen paku pakattiin täyteen tavaraa, ja tänään viedään ne uuteen kotiin meittiä odottelemaan :)). Vajaat 2 viikkoa vielä, tarkalleen ottaen 11pvää, niin on MUUTTOPÄIVÄ!! Kavereita on muutama tulossa auttamaan (liikakaan ei ole hyvä), ja anoppi tulee ruokaa laittamaan ja koiria vahtimaan. Että minä odotan!! Sisustus-suunnitelmat vilkkuu mielessä - niihin illalla taidan aina nukahtaa :D.

VHH-ruokavaliosta vähäsen...loppukesä meni niin ja näin, nyt on taas reilun viikon ollut tiukempi linja (lukuunottamatta sita taas käyttöönotettua joka toista perjantaina - jolloin syön ja juon mitä huvittaa), ja ihan hyvin on mennyt. Ruokailut on tasaantuneet siihen 2x päivässä kunnollinen sapuska, ja 1 x väli/iltapala, riippuen mihin aikaan kunnon ruuan syön. Paino kesän mässäilyjen ja vähän sinne päin tyylin jälkeen nyt jo samassa missä oli alkukesästä, ja mikä olikin tavoite - olla syksyn tullessa suunnilleen samoissa kuin kesäkuun alussa. Jes! Tavoite on jouluun mennessä pudottaa 6kg. Ei mahdotonta, mutta skarppausta vaatii.

lauantai 18. elokuuta 2012

syötykin on (ja juotu myös)





viikon varrelta

satamassa, Prinsessa Armada


Äitin vanha vihkisormus avioliitosta isäni kanssa, joka nyt mahtuu minun sormeen <3

Väinön välipala

pitkästä aikaa

Melkoinen viikko alkaa olla takanapäin, huh. A:n avustajana toiminen on tällä erää ohi. Keskiviikkona oli viimeinen työpäivä, jolloin olin mukana neuro pkl:n käynnillä, oli mielenkiintoista. Torstaina, minun vapaapäivänä, käytiin vielä porukalla satamassa. Minä, A, hänen vanhempansa ja veli, joka "oikeasti" on A:n avustaja. Hengailtiin noin tunti, katseltiin laivoja ja ihmisiä, ja torikojusta ostettiin vedyt ja mässättiin :P.

2 kertaa vietiin viikolla pakukuormalliset pakattuja tavaroita uuteen kotiin. Vanhat vuokralaiset siellä tietysti vielä on, tosi mukavia ihmisiä. Reissut venyneet aina tunnilla kun jääty suusta kiinni, toisena iltana "piti" kahvitkin juoda. Huonekalukauppoja on tehty heidän kanssa, mm. musta kapea lasivitriini jää sinne, samon matala vaatekaappi, 2 korituolia ja arkku koripöytä, kivaa! Heidän kautta ostettiin myös "uusi" kulmasohva, beige, muhkea, kuin uusi...awww <3. Tulee uuteen kotiin muuttoa edeltävänä päivänä kotiinkuljetuksella. Minä niiiin odotan muuttoa...ei millään malttaisi. Pakkaus on hyvässä mallissa, tällä viikolla olen ollut tosi ahkera, pisteet siitä!

Lapsivapaa vkl käynnissä, eile käytiin terassilla, ja muutama olut tuli siemastua, tänään sitten tukka kipeä! Ärsyttää tää olo, mutta joskus kaipaa rentoutumista, alkoholin muodossa.

lauantai 11. elokuuta 2012

Opit menneet perille :D

Poikanen, 11v, teki itselleen tänä aamuna aamiaista, itse teki valinnat jääkaapista (muutakin oli siis tarjolla), tuohon tuli lisäksi vielä riisikakku. Äipänkarpinpoikanen selkeesti <

sunnuntai 5. elokuuta 2012

vielä on kesää jäljellä...


Iltarykäisyt :D

Pesin 5 pientä räsymattoa, ja pakkasin mm. minun ja ukon talvivaatteet ja kengät, ja vähän muutakin. ( arrgggh koirankarvat...ei lähde millään edes juuriharjalla matoista) Hyvä minä <3 :D

Tuuli puhaltaa missä se tahtoo
sinä kuulet sen huminan mutta et tiedä
mistä se tulee, minne se menee
ja mikä on
tuulen tie...
(karppifoorumilta piprun päikystä bongattu, jakaranda nimisen bändin sanoitus ilmeisesti)


Ruusuista sunnuntaita :))

 Aamupalana tänään kanttarellimunakasta ja colea :P
On perhana ruusut kaukana tästä laiskuus-sunnuntaista...selkeä suunnitelma oli mattojen pesemisestä ja makkarin kaappiien siivoamisesta muuttoa varten, mut minä vaan makaan sohvalla tbl kourassa ja surffaan :O...ja keksin kaikkee muutakin tekemistä koko ajan, esim. olympialaisten katsomista, tupakalla käyntiä, syömistä...

lauantai 4. elokuuta 2012

krapulapäivää

vietetty tänään. Eilen terassilla, viimoset kossuvissyt ois saanu jäädä juomatta! Yöllä ja aamulla "normipizzaa" mätetty, illalla sipsiä, jädeä, salmiakkia, vetyä....ääääk! Näitä taas tiputellaan ensi viikko. Lihan heikkoutta :D.
Eilen pakastimeen isketty n. 3kg anopilta saatuja kanttiksia, nam!


keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sadepäivän väripilkku


Arkiaamua...

Rauhallista sellaista, töissä olen, A nukkuu vielä. Poikaset pistin mummolle menev oään bussiin aamulla, ja kerkesin vielä kotona käydä kupillisen kahvia vetäsemässä.

Lasten synttäreitä vietettiin maanantai-iltana, perinteiset tarjottavat; täyskäriä, mustikkapiirakkaa, karjalanpiirakoita ja munavoita, karkkia, sipsiä, limua, ja ainiin tuoreita korvapuusteja - minun heikkous. Muuten pysyikin hyvin aisoissa mässääminen mutta niitä pullia meni 2 ja samoin piirakoita. Lapset ja vieraat oli tyytyväisiä.

Muuttoon aikaa 4 viikkoa, mies on jo touhunnut autotallin kimpussa, hyvin on saanut raivattua turhista rojuista sen. Minun suurin urakka alkaa sitten ensi viikolla: vaatehuone ja keittiö!
Muumitalo on kuvattu serkkupojan pihalta, hällä lapset jo 17 ja 19v, mutta ei ole raaskinut luopua itsetekemästään lasten leikkimökistä. On aivan ihanastiaidon näköinen <3