Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Synttäripäivänä

Taas tuli vuosi lissää mittariin...kahvikekkerit pidin sukulaisille. Sain vieraaksi oman mummon, äitin, tätejä 2 kpl, serkkuja 4 kpl, ja omat lapset tietysti <3.
Mun kokkipoikasen kanssa leivottiin aamulla, tarjolla oli suolaista piirakkaa (gluteeniton pohja, metukka-naudan jauhis-ananastäyte, juusto-kamu-kermakuorrutus), perinteinen mutakakku (josta tuli niin ruman näköinen, että sai kermakuorrutuksen päällensä :D), poikanen ihan itse teki suklaa-kauralastuja, kaupasta valmiita tuulihattuja ja minisuukkoja...kaikki oli niin hyvääl kaikkea tuli syötyä, mutta huomaa olossa eron, kun olivat gluteenittomia ja sokerittomia juttuja, ei ole ähkyä eikä turvotusta.
Kummipoika, 6v kävi myös äitinsä kanssa tuomassa omavalitsemansa kukkakimpun <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti