Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Arkiviikko takana taas...

Työviikko alkaa olla taputeltu, vielä huominen aamuvuoro, ja sunnuntai vapaata. Huominen naatiskellaan miehen kanssa kaksin <3 en tiedä vielä miten, ainakin hyvää ruokaa tiedossa, musiikkia, ehkä muutama drinksu ;) katellaan.... ;))
Maanantaina alkaa uudessa paikassa työt, vanhat työkaverit ja hoidettavat, uusi työymparistö...jänskää. "Meidän" hoivakodissa alkaa remontti, ja muutetaan väliaikaisesti (min. ½v) ihan uuteen, saman yksityisen yrittäjän toiseen hoivakotiin. Kivaa päästä ihan uusiin tiloihin, mutta asukkaiden reaktio vähän peljoittaa, kyseessä kuitenkin demontoituneet vanhukset.
Tämä viikko on ollut vapaitten jälkeen työntäyteinen, aamuvuoroja pelkästään, joka aamu herätys klo 6, syö naista :D. Illat meneet soffaillen töllön ääressä, pakolliset kotihommat just ja just saanut tehtyä. Mutta ensi viikko on taas uusi viikko :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti