Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Miksi aina on maanantai :D

 Se olis sitten maanantai, tänään on ollut vielä vp, huomenna taas töihin. Tällä viikolla 2 "pakollista" työpäivää, mutta ajattelin kyllä osastolle mennä jonain/joinain päivinä jos tarvetta on.
Vkl oli poikasten kanssa toiminnantäyteinen ja ihana, mutta myös väsyttävä :). Lapset vein siis tänään junalle, lähtivät isälleen, ja mies ihanuus haki minut tavaroineni asemalta, ei tarvinnut bussilla tulla. Kotona oli monta urospuolista ikävöivää oliota <3, minuu on nyt sit tänään silitelty, puristeltu, pussailtu, haisteltu, nuoltu yms monen päivän edestä ;D.
4 päivää kun oli reissun päällä, niin kylläpä on kiva käpertyä omaan sänkyyn, oman murun viereen nukkumaan ;). Mutta todentotta, kyllä tekee hyvää olla vaan omien lasten kanssa, keskittyä ja huomioida vain heidät ja heidän tarpeensa, ja tekee myös niin hyvää parisuhteelle nämä pienet erot. Huomaa taas sen toisen tärkeyden ja ikävän mikä tulee. Kaikkein eniten ehkä kaipaa sitä "omaa"puheseuraa, kellekä muulle niitä päivän asioita sillätavalla puhuisi kuin sille omalle siipalle, huomasin vaan tän 4 päivän aikana että puolin ja toisin tuli soteltua monta kertaa päivässä, heti kun tuli joku asia eteen tai mieleen että tämä täytyy kertoa sille "toiselle" <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti