Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

KivojaIhaniaAsioita

...on tapahtunut kahden päivän aikana <3
Eilen oli siis ne sukulaiskaksosten rippijuhlat, jotka onnistuivat tosi hyvin. Juhlat vietettiin garden partyinä, ilma oli mahtava, lämmintä ja aurinko paistoi. Paistokivillä kypsennyt pizzat ja muurikkaletut oli tosi herrrrrkkuwa! Kaikkein parasta oli kuitenkin koko lähisuvun kokoontuminen yhteen <3.
Eilisen päivän kruunasi soitto illalla että saimme sen vuokrattavana olevan omakotitalon...awwww, koko viime yö meni sisutaessa sitä :D. Ollaan niin tyytyväisiä siitä, ja odotetaan muuttopäivää!!! Siihen aikaa noin 5 viikkoa ja hirvittävä duuni edessä, se on tiedossa!

Tänään aloitin työt avustajana, kesälomaa sijaistan 3viikkoa. Päivä meni hyvin, ne peljoittavat siirtymisissä avustamiset sujuivat kivasti, jännitti aika lailla kun kyseessä on iso mies. Aamutoimissa yms menee tietysti aikaa, kun tarkoitus on että hän tekee mahdollisiman paljon asioita itse. Kyseessä on siis aivoverenvuodon 2 x sairastanut henkilö. Kaikenkaikkiaan päivästä jäi tosi positiivinen fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti