Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 18. syyskuuta 2012

Aurinkoisia

syyspäiviä on täällä vietetty. Eilen jo iltasella olo oli parempi, niin ulkoilin koirien kanssa pitkään, ihan omalla pihalla haahuillen, ja pienet hiet sain päälle pelaamalla Väinön
kanssa jalkapalloa vartin verran, ja sen jälkeen ihana sauna. Tänään sitten vp, rennosti tuli nukuttua klo 10:30:n, saas nähdä mihin aikaan tänä yönä nukuttaa :O. Päivän vietin pienesti paikkoja järjestellen ja edelleen koirien kanssa pihalla ollen. On niin ihanaa nähdä miten Väinö nauttii vapaana juoksentelusta, leikkii ja touhuaa itsekseen ympäri pihaa. Samalla on myös niin surullista nähdä miten Väke ei enää jaksa, meidän harmaaparta on jo tähän rotuun nähden elämänsä ehtoopuolella :(. Surullista, eläimestä(kin) luopuminen on tuskallista. Toivotaan että olisi vielä kuitenkin Väken kanssa edes muutama terve vuosi edessä <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti