Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pitkä tauko ollut...

tässä hommassa. Muutto takana, imaisi viime viikolla mehut  minusta ihan täysin. Koti on ihana, tykkään kovasti. Ei tosiaankaan mitään luxusta :D, mutta siistiä ja kotoisaa. Takkahuone, baari, olohuone, keittiö...  <3 <3 <3 kaikki huoneet on minun suosikkeja  :D. Ainoastaan meidän makuuhuone on pieni (liian), mutta ihan kivasti oon sen saanu sisustettua, ja tottahan se on ettei me aikuiset sitä käytetä muuhun kuin "nukkumiseen" ;). Tavarat alkaa olla aika hyvin paikoillaan, jotain pientä vielä...tauluja yms, ja tavarathan hakee paikkojaan vielä pitkään, ainakin minun sisustusinnolla :D. (kuvia tulossa kunhan endin kuvata :))

VKl meni poikasten kanssa isän kotona, tehtiin hyvää ruokaa, kyläiltiin, mummo kävi koiran kanssa meillä..mukavaa yhdessäoloa kertakaikkiaan taas  <3.

Tällä viikolla ajatukset vei myuös minun oman rakkaan mummon sairastuminen ja sairaalaan joutuminen. Oli elämä muutaman päivä ihan sekaisin koko lähisuvulla. Diagnoosia aivorunkoinfarkti, luojan kiitos lievänä ( mahdollisuus tällä "kohtauksella" on esim. hengitysteitten halvaantumiseen, 4-raaja halvaantumiseen yms), ja Mummukka on toipumaan päin. Erikois-sairaanhoidossa on vielä, mutta siirtynee alkuviikosta jatkohoitopaikkaan. On yksin asuva niin ei puhettakaan että vielä menisi omaan kotiin. Minun Mummukka on jo 85-v mutta ollut tosi terve ja reipas, itse hoitaa kauppa yms asiat, siivoukset, ja on mm. käynyt sauvakävelyllä joka päivä <3 siksi kai niin isona järkytyksenä tuli tämä sairastuminen. Mutta onneksi siis parempaan päin mennään joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti