Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Leppoisaa Sunnuntaita

Ei näkynyt Antskua Imatralla :D
Nukuttiin pitkään, no mie pisimpään...ukko kävi klo 10 kysymässä että meinataanko täällä nukkua koko päivä :)) ei sentäs, äkkiä aamukahville.
Mietittiin mitä tehtäis, ilma oli surkea (on edelleen), loskaa, piha jäässä, vettä sataa - no ei muuta ku ajelulle. Imatralla käytiin, muutama kirppari kierrettiin, ja käveykadulla käytiin käpsimässä. Tyytyväinen olen kirppariostoihin, takki on kevyt-toppis, ihan arkikäyttöön ja kengät lähes uudet (kuvassa näyttävät vähän nuhruisilta mitä eivät oikeasti
                                                                                       ole. 
Hiihtisviikko pojilla meni nopeasti, eilen heiät pakkasin setänsä auton kyytiin ja Vantaalle :(. Maaliskuun vikalla viikolla taas tiedossa pidempi yhdessä olo, isänsä lähtee reissuun, ja mie heille sitten viikoksi. Toki tässä ennen sitä vielä käyvät täällä <3.


Kirpparilta, yht. 7,5e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti