Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 8. lokakuuta 2012

Maanantaivapaa

Miehen kanssa ollaan molemmat vapaalla, kivaa. Nukuttiin aamulla yli klo 9:n, ja kaikessa rauhassa juotiin sitten aamukahvit. Aamulla aurinko paistoi ja ilma oli kirkas, vain +3 astetta lämmintä, syksyinen kirpeä sää. Aamupäivällä kävästiin kaupassa pikaisilla, pienilla ostoksilla, ja samalla reissulla yhdellä kirpparilla missä ei olla aikaisemmin käytykkään. Siellä oli yllättävän paljon tavaraa, laidasta laitaan, ja hyväkuntoista kohtuuhintaista myös. Itse ostin punaisen "mariskoolin" (kopio siis), kullanvärisiä ohuita "oksia" kimpun asetelmiin, aurinko-verhopidikkeet ja wc:n kivan taulun. (Joskus kuvaan taas nämäkin ostokset :)). Mies löysi  hyviä CD-levyjä 50s kipale, on blues ja rockabilly fanittaja, ja teki tosi hyviä löytöjä, osti ainakin 6 levyä.
Muuten päivä onkin mennyt ruokaa laitellessa, koirien kanssa ulkoillessa ja löhöillessä soffalla vkl:n tallennuksia telkusta töllötellen. Rento päivä kaikin puolin *tykkään <3*

Viikonlopusta vielä, että meni ihan suunnitelmien mukaan sekin. Mukavaa, rauhaisaa yhdessäoloa poikasten kera, nautin. Perjantaina veljentytär tuli meille yökylään, ilta meni pelaillessa ja telkkua katsellessa, lapset olivat tapansa mukaan perjantai-väsyjä. Lauantaina käytiin (silloinkin) kirpparilla sekä Tiimarissa, josta veljentytär katsoi itselleen synttärilahjan jonka minä sitten hälle ostin. Iltapäivällä mummo ja tätikkä tuli synttärikaffelle ja herkuille (ja vaihteeksi lähti minulta herkkujen syöminen vähän lapasesta, pieniä määriä tuli syötyä, mutta kuitenkin...karkkia, sipsiä, ei karppeja leivonnaisia...plääh), ja seurauksena taas päänsärkyä.
Lauantai-iltana tuli vielä vanha kamu tyttärensä kanssa kylään, ja varmasti tuli monta elinvuotta lisää, niin paljon tuli naurettua porukalla muksujen kanssa. Tositosi kiva ilta <3. Tämän ystävän tapasin fb:n kautta n. 3kk sitten "puolivahingossa" (ei oltu tavattu n, 3v;n), hän otti yhteyttä ja sovittiin kahville menosta. Mistään riidasta tms sellaisesta ei ollut toki kyse, yhteydenpito vaan jäi kun muutin jne, molemmin puolin ei vaan tullut soiteltua tms. Nyt ollaan tavattu 4 kertaa, ja on se jännä juttu kun joidenkin ihmisten kanssa jutty vaan jatkuu siitä mihin se jäi...eli ollaan yhtä hyviä kavereita kuin silloinkin, ja samaten lapset, vaikka eivät hekään ole tavanneet tietysti toisiaan moneen vuoteen. Kai se kertoo siitä että oikeasti oltiin HYVIÄ kavereita, jopa ystäviä, joita ei tod. koskaan ole liikaa. Nyt päätin että ainakaan omalta osaltani en anna "katkoksen" tapahtua uudelleen. Niin hyvää keskustelukumppania on harvassa kuin hän, voi puhua ihan mistä vaan, myös niistä vaikeimmista asioista. Ja porukalla muksujen kanssa on tosi hauskaa. Minun pojat sanoikin että Hän (sekä tyttärensä) on ihan entisensä, tykkäsivät siis paljon hekin <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti