Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Talventulo

Ensi lumet satoi tänne meille eilen, ja maailma oli taas niin uskomattoman kaunis <3
Työmaalla meni päivä, ei paljon ehtinyt uskomattoman kauniista säästä nauttimaan, muutaman kuvan sain napattua avustettavan perheen pihalta, joka sattuu olemaan sukulainen :).
Tällä viikolla 3 henk.koht avustaja työpäivää, ja perjantain sitten osastopäivä. Ihan mukavaa näin, kun on vähän semmoinen puolikuntoinen olo, ei kuumetta, mutta kurkku vähän kipeä ollut muutaman päivän ja nokka tuhisee.

Joulua varten  ostettavien juttujen listaa tein tänään, kaikkea kivaa pientä tilpehööriä  pitäisi ostaa, hirveä hinku  tehdä/askarrella jotain omin pikku kätösin...se onkin ihan uusi piirre miussa :O
Viikonloppuna kuopuksen kanssa suunnitelmissa joulukorttien tekoa, ja huovutusvilloista jotain kivoja kuusenkoristeita meinataan tehdä, ja varmaan ekat tortutkin tulee paistettua.

Niin kaunista...
Varmaan kipeähkön olon takia tää alkuviikko ollut vähän vaisua, maanantaina oli vapaa, silloin muutaman kranssin tekaisin puolivalmiiksi. Töitten jälkeen ei juuri mitään jaksa aloittaa tekemään, just ja just saa kodin hoidettua ja ruuan tehtyä, ja onkin valmista kamaa sänkyyn.

Tädin ikkunasta 
Iltamaisemaa töistä lähtiessä

Tontun mökki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti