Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Jo Tiistai...

Päivät menee niiiiin nopeasti :D
Vkl vietetty poikasten kanssa isän asunnolla kaupungissa. Laatuaikaa siis <3 Minun mummoa käytiin katsomassa, poikasten mummo, minun äiti siis :)), kävi tietenkin kyläilemässä, samaten esikko kävi syömässä. Eli koko oma pesue hetken aikaa koossa <3 < 3 <3

Kevät on tullut...ihan parhautta ;))) minulle, joka en koskaan ole ollut mikään multapeukalo, on tullut hurja himo laittaa jotain kasvamaan...iskeä siemenet multaan ja seurata kasvin kasvua sieltä pienestä pipanasta kukoistukseen, on se sitten kukka tai joku "syötävä juttu"...Ja siemeniä oon jo ostanutkin :O sokerihernettä, ruohosipulia, basilikaa, tilliä ym - niitä tarkoitus laittaa puulaatikoihin kasvamaan etupihalle (laatikoihin siksi ettei koirat ylety pissimään :D) auringonkukkaa, krassia, kehäkukkaa - niitä ihan maahan, talon seinustoille. Vähän on vielä pakko malttaa odottaa, ettei pakkanen pure.. viime yönäkin oli muutama aste pakkasta :( jospa vapun aikaan pääsisi kylvööhommiin :D :D Koirat nauttii ihan valtavasti ulkona olosta, juoksevat mukana ulkohommissa tietenkin, ja sen jälkeen uni maittaa :). Takapiha on melkein haravoitu, etupihaa vähän aloiteltu - siellä valitettavasti myyrien tekemiä "vuoria" monta, ärsyttää :((( Joku viisas sanoi että kesällä eivät niitä tee, vain keväisin ja syksyisin, toivotaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti