Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Karu Paluu Arkeen...

...saikun jälkeen eilen iltavuoro, unta n. 4,5h ja tänään aamuvuoro - oujee :(  Uskomattoman väsy olo tänään,  töissä kiirusta,  (tavallaan onneksi - ei ehtinyt ajattelemaan väsymystä) ei edes ruokatuntia ehtinyt pitää, ulkona tuulista: katu- ja siitepölyt kutittaa silmiä ja kurkkua...siinäpä sitä tälle päivälle :D. Ainakin 3 päivää vielä töitä ennen kuin vapaata, aamu-ilta-aamu --> mahdollisimman rankkaa....valivalivali olo kieltämättä tänään!

Huomenna WappuAatto, pitääkö huutaa hipheihurraaa?? Ei tod...en tykkää, en juuri nuoruusvuosien (18-20v) jälkeen ole wapusta välittänyt, turha ryyppäyspäivä, baarit täynnä jnejne. Onneksi ukko samoilla linjoilla :D, sen mielestä ei muuta hyvää kuin ylimääräinen vp, no mie olen töissä - saa sentäs tuplapalkan - se hyvää :)). Lasten takia jotain hyvää ruokaa, onneksi nuo jo niin isoja ettei serpentiinejä&ilmapalloja tarvii yhden päivän takia levitellä ympäri kämppää! Kasvisvartaita ja jotain hyvää lihaa oli tarkoitus grillitellä MUTTA säätiedotus lupaa sadetta ja tuulta, eli se siitä(kin)!! Mitä ihmettä ihmiset syö wappuna??
Ok - tulipa positiivinen postaus tästä, ehkä huomenna parempi fiilis!! Tänään illalla sentäs sauna <3!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti