Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kevät tulee sittenkin

Uskomattoman nopeasti mennyt muutama viikko...no töissä ja kotona, siinä mun tylsä elämä ollut monta viikkoa :D. Se oli vitsi, elämä ei ole oikeesti ollut tylsää, töitä vaan ollut tosi paljon, mutta siinä ohella tullut vietettyä lasten kanssa 2 laatuaika-viikonloppua, ja yksi ukon kanssa kahden. Nenänvalkaisu kuukausi tullut vietettyä, ei tässä nyt muutenkaan tule ryypiskeltyä kuin korkeintaan joka  toinen vkl vähäsen, mutta tämäkin kropalle tekee hyvää. Ruokavalio pitänyt, muutamaa viikonloppuun liittyvää lipsua lukuunottamatta, paino junnaa :/ - ärsyttää se ihan tolkuttomasti. Ihan sama mitä syö, ei tipu, no nouseehan se jos palaa vt:lle, sen tiedän, että parempi kuitenkin näin.
Töitä vielä huomenna, sitten ainakin pitäisi olla 3 vp:ta , ja vkl ukon kanssa kahden...jeijeijei!!!
Kevät tekee tuloaan, ihania ilmoja ollut jo lähes pariviikkoa, lumet sulaa, aurinko lämmittää <3. Varsinkin viikonloppuna tuli istuskeltua partsilla t-paita päällä kahvikupin kera auringon lämmössä - tää tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti