Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Miks on aina niin vaikeaa keksiä otsikoita :D

Solis Perjantai....awwww <3, ja melkis kaksinolo vkl puoliskon kanssa, vanhin teini on kotona mutta sitä ei paljon huomaa, omissa menoissaan viilettelee. 

Kippeenä tavallaan kai, olo on ihan ok, mutta huomaa kun jotain tekee niin väsyy nopeasti...mutta minähän en paikallaan malttas millään maata :D. Eilenkin piti, no suht hyvin meni päivä netin ja töllön ääressä, mutta alkuillasta piti sitten jotain saada aikaiseksikin :D. Takkahuoneen ikkunat pesin ja ulkoilin koirien kanssa samalla takapihalla. Muutaman pikkumaton pyöräytin koneessa ja tiskit tiskasin pois. Ja voi namskis mitä hyvää ruokaa tein, on itseasiassa meillä ukon kassa aika usein listalla: Paistettuja maksaleikeikkeitä kera sipulin ja kerman, vähän chiliä mausteeksi, ja tietty mupia ja suolaa, pottumuussia ja keitettyjä porkkanoita...herkkua meillä! 
Vkl:lle ei mitään ihmeempiä suunnitelmia...grilliruokaa, ikkunoitten pesua, koirien kanssa ulkoilua, haravointia jos ilmat sallii, ja ainiin....kesät ekat Orvokit on käyty ostamassa. 10kpl, ne ihan varmasti istutan jo tänään, saa partsille ja takapihan terassille vähän kesän väriä  *tykkääntykkääntykkään <3 * Muutama uusi kesäkuva siis tulossa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti