Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

torstai 18. huhtikuuta 2013

Hei Me Grillataan :D

Juu, se ihanin aika ruuuanlaitossa (sekä karppauksessa) on taas aloitettu...grillilihaa, -makkaraa, - kasviksia- -juureksia- perunaa, -maissia (kasvis?? :D), -ananasta....NamNamNam, tää niin tykkää <3.

Lumet on melkein sulaneet, nyt on vettä satanut muutaman päivänä paljon, ja sen huomaa...jee, koirat niin nauttii ulkona olemisesta, ja innolla siellä leikkivätkin pallon yms lelujensa kanssa, ja Väinö on taas aloittanut sisääntulo jumituksen :D ei meinaa millään tulla kun käskee, sama juttu viime syksynä aina pakkasiin  asti.

Viikonloppu tulossa, 2 vapaata, lasten kanssa...ihan parhautta <3 <3 <3. Viime vkl Raksun kanssa kaksin, sekin parhautta toisella tavalla ;) <3, baarissakin käytiin - kiva ilta oli, ja laatuaikaa yhdessä vietettiin - saunomista, ruuan laittoa, takkatulta.

Töissä ollut rankkaa, kiehuu ja kuohuu, hlökunnan ja pomojen välit tulehtuneet ja kiristyneet entisestään, kirjallisella varoituksella (ihan ilman syytä) uhattu yhtä, ja toista "kehoittettu" irtisanomaan itsensä...rankkaa - sikarankkaa, mutta tietyllä tavalla yhdistää meitä "tavan hoitsuja". Ratkaisuja ei tiedossa, ei mailla eikä halmeilla, puhuttu onkin että ei olisi ikinä uskonut että näin pahaksi menee...tulevaisuudesta ei kukaan tiedä, töitä on, kaikkea ei ehdi tehdä, mummot ja papat hoidetaan niin hyvin kuin pystytään, näillä mennään toistaiseksi päivästä seuraavaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti