Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 30. huhtikuuta 2013

WappuAatto

30.4 - miun nimipäivätkin! Työläinen viettää vappua :D väsyttää pirusti, ja huomennakin töihin, miehen nuorimmainen meillä - eli ei tod juhlimista siis. Hyvää ruokaa ja saunaa kuitenkin tiedossa. Miehelle ja tytölle herkkuna tippaleipää ja simaa, miulle jätskiä (jota jo söinkin - nam!). Ruuaksi tehdään jauhelihalla, pekonilla ja kanttiksilla täytettyä munakasrullaa ja fetasalaattia. Ruualla juhlitaan >3 :D. 

Viikonloppuna omien poikasten kanssa tiedossa Pohjois-Karjalan reissu, vihdoinkin. Monta kertaa siyä on suunniteltu, mutta aina joku sairastunut, tullut muuta menoa tms. Josko nyt sitten :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti