Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 7. toukokuuta 2012

Muutoksia ilmassa...

Niinkuin tossa aiemmin taisin mainitakkin, niin meidän asuintalo sai purku-uhkauksen...mutta sattuipa somasti, omakotitalo olisi tiedossa, "kohtuuvuokralla", nyt odotellaan että pääsisi katsomaan. Lähes maailman ihanin asia olisi päästä jo kesäksi omakotitaloon asumaan. TOIVON isosti että se olisi meille sopiva (siis tarpeeksi iso :D), paikka ainakin on hyvä, ja että saamme sen, kysyjiä varmasti on!  Minä niiiiin odottaisin omaa pihaa, vaikka en mikään multasormi olekkaan, niin jotain pientä saisi itse laittaa ja kasvattaa <3.
Toinen elämää mullistava asia on että mies vaihtaa työpaikkaa, nykyinen on ollut etuuksineen tosi hyvä, mutta miehen mieli halajaa uusia haasteita, no ymmärtäähän tuon, koulutusta ja kykyjä on. Ja kiva kun etsii haasteita työelämässä, eikä yksityiselämässä ;)). Vaimokkeen mielestä tietysti paras asia on että palkka nousee :)).
Mieltä painaa tällä hetkellä erittäin rakkaitten ihmisten avioero, 35v:n yhteisen vuoden jälkeen. Syitä on paljon, eikä ne muille kuulukkaan, ja kaikkensa ovat yrittäneet, mutta joskus vaan asiat eivät ota sujuakseen millään. Surullinen olo :(. Mutta kumpikin osapuoli säilyy ystävänä, ja toinen edelleeen parhaimpana sellaisena.

Maanantai siis käsissä, vapaapäivä, koira kuorsaa jaloissa, kupillinen kuumaa höyryää edessä...mikäs tässä ihmisen on ollessa. Kohta alkaa muksuja tippua koulusta, ja meteli alkaa :D. Siivottu, tiskattu, pyykit koneessa ja kohta koiruuksien kanssa lenkki, ruuanlaittoa...tätä arkea taas <3 , ei huono!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti