Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 22. toukokuuta 2012

Jumitus

Voihan jumi mikä painonpudotuksessa on päällä...jotain muutoksia täytyy tehdä?!?! Maito/kermatuotteet pois? Enemmän juomista? Yhyy...juustoista luopuminen olisi kamalaa, turkkilaisesta olen jo luopunut, kermasta kahvissa en voi luopua...ei jää kauheasti vaihtoehtoja. Viljoja ei juurikaan tule syötyä, muuten kuin ihan poikkeustapauksissa.
Olo on mitä parhain kaikin puolin, mutta painosta haluaisin ainakin vielä sen 10kg pois, kiire ei ole, mutta mitä nopeammin sen parempi :D....Lähtis vaikka sen 1½-2kg kk:ssa , olisin tyytyväinen. Eli summarum...pakko ilmeisesti kokeilla juustojen pois jättämistä ainakin joksikin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti