Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivänä

Ihanaa äitienpäivää meille kaikille äideille <3
Aurinkoinen, (pohjois...hrrr)tuulinen sunnuntai. Ihq vkl takana miehen kanssa kaksin. Kavereita ollut kylässä sekä pe että la iltana. Perjantaina baarireissu. Eilen saunottu ja yhdessä tehty hyvää ruokaa. Kaikki ihanat arkisetkin asiat tekee kaksin ollessa parisuhteelle niin nannaa ;)). Nyt taas jaksaa uuteen (työ)viikkoon. Torstaina on taas arkipyhä, katkaisee mukavasti työviikkoa. Lapsilla onkin perjantai koulusta vapaata, saavat viettää pitkää viikonloppua :).
Tänään normisunnuntainviettoa; pyykinpesua, siivoilua, lenkkeilyä koirien kanssa, ruuan laittoa, ja Suomen peli! Isääkin ajattelin sairaalassa käydä jossain välissä katsomassa, ja omalle äipälle pitää soittaa <3 - turha yrittää äippäpäiväkahville kun yrittäjänä on töissä 12h tänään. Omalle mummukallekin soitan <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti