Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Huh...jo heinäkuu

Havahduin tässä työmaalla tänä aamuna että on jo heinäkuu :O Kylläpä on alkukesä mennyt nopeasti, ja nyt kun oli sairaslomaa ja monta vapaata niin ei edes tajunnut että kuukausikin on vaihtunut.
Mitähän kivaa heinäkuussa olisi tiedossa ;)) ainakin muutama yhteinen lomapäivä miehen kanssa kahdestaan, max varmaan 4vrk, mutta sekin olisi jotain. Jonkunlainen kesäreissu sukulaisiin Pohjois-Karjalaan olisi tarkoitus tehdä nuitten omien poikasten kanssa, ja mahdollisesti samalla reissulla Punkaharju ja Kesämaa - se lasten jokakesäinen ykkös-suosikki! Isän mökillekin olisi tarkoitus mennä yhdeksi viikonlopuksi koko lähisuvun voimin, isä, tädit ja serkut perheineen ja minä ja veljeni lapsinemme ainakin oltaisiin lähdössä (mökki on vuokralla, mutta vuokralaisen kanssa on sovittu yhdestä viikonlopusta kesän aikana minkä voimme siellä porukalla viettää). Mökki on suhteellisen iso hirsihuvila, aikas monta sinne mahtuu yöpymään, ja siskonpetejä lattialle, ainakin muksut tykkäisi :D. Eli ihan mukava kesäkuukausi edessä <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti