Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sataa, sataa ropisee...

...pilipilipom, argggh alkaa jo ketuttaa tää jatkuva sade :( Toivotaan kovasti että se kesä vielä kuitenkin tänäkn vuonna tulee :)).

Jatkoa eiliseen foorumi/nettimaailma mietiskelyyn seuraa :) Jatkoin sitä sitten vielä eilen illalla kun sateen ropinaa kuuntelin. Eli kun siis tuolla foorumila kohta vuoden olen aktiivisesti viihtynyt, niin jännästi joistain ihmisistä tulee jollain tavalla läheisiä, lähes kuin ystäviä, vaikka heitä eitunne kuin virtuaalisesti, eikä oikeasti tiedä millaisia ovat. Mutta jotenkin aistii sen että ovat omia itsejänsä, eivät esitä mitään, ja vuorovaikutus on luonnollista, ja joidenkin kohdalla jokin tökkää heti. On tietyt ihmiset joiden "päikyt" tulee luettua aina ensin, ja sitten jos jaksaa niin muiden. Ja kommentoitua tulee tiettyjen ihmisten teksteihin lähes aina. Tällaista tänään tämän asian tiimoilta :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti