Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

torstai 26. heinäkuuta 2012

Suunnittelua

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty..eiks se silleen mene?? Ainakin hyvät suunnitelmat on muuttoa varten jo tehtynä :D. Laatikoita pitäisi hamstrata, ostaa jätesäkkejä ja maalarinteippiä, ainiin ja paksu musta tussi tavaralaatikoiden ja säkkien merkkausta varten. Alakerran varaston ja autotallin tavaroiden läpikäymisestä on tarkoitus aloittaa: hyväkuntoiset turhat tavarat kierrätykseen, romut roskikseen jne. Huomenna aloitetaan...näin on yhdessä sovittu!
Alla kuva eilisestä pyttäri-sötkötyksestä: kesäkurppaa, pinaattia, sipulia, tulossa vielä seokseen savukinkkusuikaleita ja prk cremefraichea, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti