Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Viikonlopun jälkeisiä

Tavallaan hyvin touhukas vkl takana,tavallaan ei :D. Perjantaina tehtiin hyvää ruokaa, oltiin kaksin, otettiin muutama olut, ja lähdettiin terassille...siinä vaiheessa minul meni sit överiks,muutama olut liikaa - ja se oli siinä, ukko sai taluttaa kotiin.Milloinkahan sitä oppis tän ruokavalion kanssa "pelaamaan" noitten alkojuomien kanssa :|. No lauantai menikin sitten lähes kokonaan päänsäryn ja pahanolon kourissa, ukko mökötti ja silleen. Saunaan klo 18 sain itseni kammettua, sen jälkeen olokin parani, ja ukkokin leppyi <3. Käytiin vielä illalla ravintelipizzalla, minäkin söin ihan normipizzan (en viitsinyt siitä nipottaa :))) ja piipahdettiin vielä paikallin terassilla, minä join kahvit!
Tänään herättiin suht ajoissa ja lähdettiin käymään miehen kummitytön rippijuhlakahveilla, sieltä melkein suoraan tätiköitten ja mummon kera mun isää katsomaan terv.keskuksen vuodeosastolle, hällä tänään syntymäpäivä. Oli isukin ilme näkemisen arvoinen kun naisissa jonossa marssittiin sisään :D.
Siivottuakin ukon kanssa saatiin, ja puhtaat matot lattialle. Grilliruokaa syöty, ja koiria lenkitetty. Nopeasti on vkl taas mennyt, ja huomenna arki edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti