Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

                                                            MÖKKISUNNUNTAI <3
Aitta ja lähdesuoja

Idyllinen mökkiterassi

Mökkikoira Aku <3

Aurinkoa ja onkimista
Taas ihana sunnuntaipäivä vietetty poikasten ja serkkujen kera heidän vanhempiensa kesämökillä. On kerätty mansikoita, kasteltu kasvihuonetta, loikoiltu laiturilla, kuunteltu laineiden liplatusta ja linnun laulua, parannettu maailmaa ja syöty hyvää ruokaa <3. Poikaset nautti päivästä sydämensä kyllyydestä; uivat monia kertoja, onkivat mato-ongilla, pomppivat  tramppiksella ja leikkivät mökkikoira Akun kanssa ymym.
Taas kerran todettiin että ruoka maistuu parhaimmalle ulkona :D ja serkut on parhaita ystäviä; kaikki yhteiset lapsuus ja nuoruusmuistot käytiin läpi taas kerran (ollaan suurinpiirtein samanikäisiä ja on aina ollut paljon yhteisiä kavereita ja menoja lapsuusvuosilta asti), ja suunniteltiin tämän kesän perinteisiä elokuun serkkutapaamis ja  rapujuhlia <3 (muutkin yhteiset ystävät on sinne aina myös olleet tervetulleita).
(alla paljon lisää kuvia :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti