Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 12. marraskuuta 2013

OnnenPipanoidenEtsintää

VaaleanPunainenIhanaHetki
Vaaleanpunainenhetki vasemmalla oli eräänä iltana viime viikolla uskomattoman kaunis...ennen sinistä hetkeä joskus tulee. Kyynikot väittää että johtuu ilman saasteista, en usko :)).

Bayleyskakku on saman tekijän kuin tissitkin :D, uskomatonta herkkua :P

Mitäs tässä jorisisin...pläähpäivää viettelen, ei mitään järkevää tekemistä.

Pyykkikone pyörii. Ukko yllätti, eilisistä leiviinuunissa paistetuista possunkyleksistä riipi lihat, ja teki voitaikinaan piirakan, kansineen kaikkineen :O. Mielenkiinnolla odotan maistamista.

KarppaajanUnelma - BaileysJuustokakku

Viikonlopuksi tulikin mukavaa ohjelmaa, miun oma rakas mummo täyttää 86v, ja haluaa meille lapsille, lapsenlapsille jalapsenlapsenlapsille pitää juhlat. Meinaa ihan ruuan laittaa. Sinne lupauduin poikasten kanssa avuksi, ja jotain makeaa leivonnaista viedään mukana. Saa nähdä ihan koko lähisuvun <3 *TYKKÄÄN* ja poikaset tietysti ovat myös täällä viikonloppuna <3 <3 <3Marjat
Pihahommiin pitäisi lähteä, haravoimista riittäisi, ja piristäisi ulkoilu omaa mieltä sekä koirien tietysti. On vaan niin harmaata ja sateista ettei taida saada itsestään mitään niin reipasta irti... Jotain, jotain järkevää tekemistä kaipaisin...käsitöitä, askartelua esim, on vaan kaikki tarpeet niin loppu ettei irtoa mitään, sekä yllättäen rahat myös loppu, viimeisiä ruokarahoja ei "harrastuksiin" kuitenkaan laiteta.

2 kommenttia:

  1. Voihan luoja tuota juustokakkua...
    Niiiiin herkullisen näkönen.

    VastaaPoista
  2. Ja on myös niiin herkullisen makuistakin :P :D

    VastaaPoista