Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ihan Metsässä

Pitänee tännekin mainita tästä JoulunAlusTiukistelusta :) eli se perinteinen juttu :D Tiukempaa ruokavaliota ja enempi ulkoilua, eilen eka päivää... Syömiset suht mallillaan nyt, ei naposteluja, ei sokeria, mahdollisimman vähän viljoja taasen..viljakoukusta olen nyt aluksi pyristellyt irti pikkuhiljaa riisikakkujen kanssa (pakko mainita että pirkan ohkaisissa luomuriisikakuissa on hh:t 3,9g/kpl)...Paljon salaatteja erilaisia, eilen maksaa, tänään broiskua, vihanneksia, vähän perunaa, muutama riisikakku päivittäin, näillä menty nyt muutama päivä..
Lenkillekin sain itseni piiiitkästä aikaa tänään yhden koiruuden kanssa raahattua, ai että nautin <3...miten sekin voi olla niin vaikeaa lähteä, vaikka niin ihana olo on jälkeenpäin!? Tavoitteena olisi nyt että pieni lenkki ainakin vapaapäivinä tulisi tehtyä.

Lenkkikuvia:Lapset sairastaa :( Pienin poikanen siellä isällään korkeassa kuumeessa eilen ja tänäänkin, esikko antibioottikuurilla vihdoin kun viikon jo sairasti, ja miehen teini myös flunssassa Itselläkin kurkku vähän kipeä ollut muutaman päivän, ja päänsärkyä, yritetään nyt ruokavaliolla ja levolla vaikuttaa oloon ettei ihan iskisi tauti päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti