Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 18. marraskuuta 2013

Takana Ihana Vkl

 Viikonloppuna oli ne miun Mummon 86v syntymäpäiväjuhlat hänen kotona. Ihanat juhlat olikin <3. Laskin että meitä oli 21 läheistä paikalla, hänen lapset kaikki, lapsenlapsia meitä oli 7 ja lapsenlapsenlapsia 4, osalla serkuista oli puolisot mukana.Ja sitten oli miun oma äiti, joka on siis mummolle ex-miniä koska miun vanhemmat erisivat kun olin 15-vuotias, mutta mummolla ja äitillä on säilyneet vuosikymmenet läheiset välit. Ja mikä paarasta miun äiti ja isä voivat hyvin olla aina samoissa juhlissa, miun äiti oli jopa miun isän ja hänen ex-vaimonsa tupaantuliaissa ja piti puheenkin siellä :D ..hyppäsin nyt vähän aiheesta, mutta miulle tää on ollut elämässä tosi täkeä asia!
Sitten tarjoiluihin,  Mummo oli itse tehnyt ruuat suurimmaksi osaksi - karjalanpaisia, perunoita, porkkanalaatikkoa, setän vaimo salaatin ja tavallisen makaroonilaatikon (siis ilman mitään jauhelihoja) , täti täytepullaa, serkun  vaimoke täytekakun (samainen joka teki siis tissikakun :D), mie ja pojat daimsuklaa-muffinsseja, joku toi juustoja - eli herkkuja riitti. Tunnelma oli kuitenkin SE juttu! Itselle jäi hirvittävän hyvä, rauhaisa, onnellinen mieli. Mummo itse oli sanonut seuraava aamuna että "kerrankin nukuin koko yön hyvin ja aamulla pitkään koska olin niin onnellinen" <3 <3 <3.

Muuten viikonloppu meni rauhallisesti poikasten kanssa kotoillen. Syötiin vähän herkkuja, kateltiin töllöä, jutskailtiin - ja perinteisesti meillä oli patjat iltaisin olohuoneen lattialla jossa vierekkäin löhöiltiin telkun äärellä höpötellen ja kynttilöitä poltellen.

Ikävääkin asiaa kuulin, kun ystävä soitti ja kertoi että hänen äidillään olevalla aivokasaimelle ei ole mitään tehtävissä :(  Joskus käy näin, kun liian myöhään todetaan. Ystävä tyttärineen viettää nyt kaiken mahdollisen ajan äidin/mummon kanssa, muita läheisiä hänellä ei ole.

                                          ViikonLopun KuvaTunnelmia

PerjantaiTunnelmia

DaimsuklaaMuffinssit, kokkipoikasen <3 tekemät 

EInoMyrsku Saimaalla (ystävän ottama kuva)
 Eino_myrsky pisti Sunnuntaina ainakin Etelä-karjalan sekaisin. POikaset lähti junalla Helsinkiin päin iltapäivällä, matkan piti kestää 1h40min, ja se kestikin noin 5h. Onneksi tädin tytär miehineen teki matkaa samassa junavaunussa, joten uskalsin pojat unaan sen takia laittaa, vaikka siinä vaiheessa jo tiedettiin että mutkia saattaa matkassa olla. Matkaa hyö tekivät bussilla sekä junalla taittaen. Väsyneitä toki olivat mutta pääsivät onnellisesti vihdoin illalla kotiin.
Syystaivasta taas 

VoimaVaahtera jo ilman lehtiä

Tädin pihalla oleva JättiKuusi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti