Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 11. marraskuuta 2013

Ja Tishit vielä :D

TheTissiKakku on tehty viime viikonlopun miehen 40-v synttäreille, tekijänä sukulainen joka tekee ihan mitä vaan keksit pyytää :)) ( http://www.ahonlaita.com/ )
Juhlat oli mahtikivat, tarjoomiset onnistuivat hyvin (itse tein perunasalaattia, normi vihreänsalaatin ja munavoin, anoppi karjalanpiirakoita, possupaistia ja sienisalaattia, ja mies ensimmäistä kertaa hirvipaistia ihan omalla ohjeella omassa leivinuunissa. Patonkia, tuorejuustoja ja sipsejä löytyi vielä iltahiukopalaksi. Miehen parhaat kaverit kävi, söi, joi ja saunoi...onneksi joillakin oli vaimokkeet mukana, oli miullekkin seuraa :). Tulipahan ennen juhlia siivottuakin kaikki paikat oikein kunnolla, seuraavan kerran sitten jouluksi :D.

Alla olevista Kuvista näkee viimeisen kuukauden tapahtumia, eli ei siis mitään yllätyksellistä...samaa (ihanaa)arkielämää <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti