Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

SunnuntaiReippautta

Syksyllä(kin) luonto on niin uskomattoman Kaunis. Koivu on miun lempipuu ehdottomasti, valkea ja kuulas...kuin Suomen kesä :).

Joo, suhteellisen reipasta pyhäpäivää ollaan vietetty tuon ukkelin kanssa. Aamupäivällä koirien kanssa ihan omalla takapihalla ulkoiltiin jonnii aikaa, sen jälkeen keittiön normi jokapäiväinen puunaus tiskeineen, hiihtoa kateltiin ekaa kertaa tällä "talvikaudella" töllöstä, vähän askartelua - yksi kranssi valmiiksi :) , pyykinpesua, 2 pikkulenkkiä 2 koiran kera vuorotellen (ukko jopa toisella mukana :D), valokuvausta samalla, lihapullataikina muhimassa, odottelee pyörittelyä iltaruuaksi kera pottumuussin ja salaatin. Illalla vielä saunaa tiedossa.
Näillä "eväillä" on hyvä taas ponnistaa uuteen viikkoon :).


JouluIhanainen lähestyy kovaa vauhtia, tasan kuukausi aikaa. Lahjoja pitäisi kai alkaa jo suunnitella?? Ei ole kauheasti vielä ideoita, mutta eiköhän niitä tule...kyllä lapset siitä huolen pitää :D. Joulukorttien askartelua kuopuksen kanssa suunnitteilla on, ja joulukoristeet ym joulujutskat 2:ssa paikkaa pitäisi käydä läpi (siis myös kaupunkiasunnolla, oikeasti isän asunto) ja isukille sinne palvelutaloon viedä myös jotain joulujuttuja, hälle ensimmäinen joulu nyt siellä. Viime joulun viettikin terveyskeskuksen vuodeosastolla vakituista hoivakotipaikkaa odottaen.
Minun lapset on nyt isä-Jouluvuorossa :(...siiihen ei varmaan totu ikinä, olemaan joulua ilman omia lapsia. Eikä se joulu tunnu samalta ilman heitä, vaikka tässä miehen lapset ovatkin, sekä myös anoppi. Viime joulupäivänä tein ruokaa kaikille omille lapsille siellä isän asunnolla, ja kutsuttiin miun mummo sekä isä syömään <3...tulevan Joulun sellaiseet suunnitelmat vielä ihan auki. Lapset mahdollisesti tulevat tänne isältään heti kun junat taas kulkee, eli mahdollisesti 26.12 Tapaninpäivänä...siihen hyvinkin voisi jotain
sukujuttua suunnitella, onhan se Isukin nimipäiväkin <3.
Onhan tässä kuukausi vielä aikaa suunnitella.
.
Viljattomia päiviä kertynyt nyt jo muutamia, hyvä niin, olokin parempi, ei tee mieli napostella mitään, ja säännölliset ruokailut pitää mahan täytenä :). Hyvin pärjää kahdella kunnon ruualla ja pienellä välipalalla. Uni on taas parempaa, eikä päivällä väsytä, eli jatkoa seuraa!Joskus myö ollaan ihan bestiksiäkin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti