Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Lauvantai :)

Eilisestä ei sen enempää, ukkoon vaan pieni ketutuskohtaus, asiat sovittu.
Tänään poikasten ja mummon kanssa käytiin isomumskia ilahduttamassa päivällä, parisen tuntia kahviteltiin ja höpöteltiin <3.
Illalla lapset isoveljen hoivissa, ja minä muutaman tunnin reissulla serkun grillisyntskäripartyissa. Huippuhyvää grillihärkää oli tarjolla, ja vihanneksia grillattuna ja salaattina, juomana minulla zero ja vissy! Tulin ajoissa jo kotiin, ei jaksanut katsella itse selvinpäin humalaisia ihmisiä kovin pitkään :D.
Maanantaina poikasten synttäreitten viettoa, leipomisideoita pitäisi löytää, tai sitten perinteistä kesätarjottavaa: mustikkapiirakkaa ja mansikkakakkua...no katsotaan, ja kuunnellaan myös toiveita :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti