Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Vietit ohjailee..

Joku ihmeen pesäntekovietti meneillään :))...siis ei tod lisää lapsi- eikä koiravauvojakaan :D, vaan sisustusmuutostenteko, kirppareilta tavaroiden etsiminen, itsetekeminen, jotain pitäisi vaan saada tehdä, muutosta/uutta. Kaiholla lueskelen muiden sisustusblogeja, että ihmisillä voi olla niin ihania ideoita ja taitoa tehdä itse, vanhasta uutta, tuunata yms *kade*! Rahatilannehan on mikä on, mutta just noin vois itse tehdä tosi paljon kun suoraan sanottuna viitsisi..saisi aikaiseksi aloittaa, siitä minul on yleensäkin kaikki tekeminen kiinni, suunnittelen kyllä paljon, siinä olen hyvä :D.
Tytsyn kanssa oli puhetta matonkuteitten leikaamisesta, ja nistä jotain kivaa virkkaamista, huomenna olisi tarkoitus alkaa leikellä, ja pitää käydä ostamassa paksu virkkuukoukku...( katsotaan saanko aikaiseksi ), lupaan kertoa sitten huomenna kuinka kävi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti