Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

lauantai 21. heinäkuuta 2012

PäiväPelastusArmeijalle

Prkl että suututtaa nää krapulapäivät! Mutta on ihan oma moka. Eilen tuli syötyä pitkin päivää, ja varmaan siitä syystä pää kes ti karppiaikojen ennätyksen olutta ja kossuvissyjä ( valitettavasti :D ).  Hauskaa oli, se on pääasia. Pieni flirtti piristi kummasti naisen elämää ;). Tää päivä onkin sit mennyt ihan makaillessa ja netissä surffaten. Mitään ei ole saanut tehtyä. Saunassa äsken käytiin, päivän paras asia. Kohta pizzan tekoon, anoppi-ihana toi pussillisen kanttarellejä :P. 
Huomenna aamulla aikainen herätys, jo 7:30 jopa :D, ja lähtö bussilla sukulaiskaksosten rippijuhlille köksähommiin auttamaan. Onkin tulossa ihanan erilaiset juhlat tarjoomisten puoleen, puutarhajuhlat joissa grillikivillä paistetaan pizzoja, ja jälkkäriksi muurikalla lettuja kera hillon ja kermiksen...nami!! Toivotaan että olisi hyvä ilma, vaikka pihalla katos onkin, kuitenkin olisi kivaa jos aurinko paistaisi.Voi olla että syömisten suhteen ei siis kovin skarppiapäivää ole tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti