Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Kodin kuvalehti..

...on hyvä lehti :). Ostin tänään uuden numeron, ja siinä oli taas tosi monia hyviä juttuja, artikkeleita, ruokaohjeita, ihmiskohtaloita jne. Tuli vaan mieleen että joskus parikymmentä vuotta sitten kun äidille tuli ko lehti sekä kotiliesi, ajattelin aina että tommoisiä tylsiä, tätimäisiä lehtiä en lue ikinä! Hah :D niin se aika ja elämä kasvattaa ja muuttaa ihmistä, nyt niissä on juuri sopivan "tylsiä" eli minua kiinnostavia juttuja ja asioita. On ollut jo vuosia. Melko säännöllisezti tulee ostettua ainakin kerran kk:ssa joku tämän tyyppinen lehti.


Rahan rajallisuus mietityttää taas tänään, molemmat käydään töissä, meillä on monta lasta ja 2 koiraa, ja taas tuntuu että selviydytään juuri ja juuri, säästöön ei jää mitään. Jos tulee joku yllätys, isompi menoerä, joku kodinkone tms menee rikki, ollaan pississä. Näin se vaan menee. En tiedä mitä voisi tehdä. Säästämisen kohteita varmasti löytyisi, mutta jotenkin tuntuu että elämästä pitää joskus nauttiakin, esim lasten ollessa poissa käydä vaikka ulkona syömässä tai terassilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti