Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Talo

Aiemmin "marisin" täällä siitä kun tämä meidän talo puretaan, ja mahdollisesta okt:n vuokrauksesta, no se meni mönkään, koska ko talo menikin myyntiin. No, eilen lehdessä oli ilmoitus, että tässä lähellä olisi talo vuokrattavana. Mies soitti siitä, ja tänään pääsimme katsomaan. Vuokraaja oli valkannut 3 perhettä ketkä pääsee, ja kuuluimme heihin...jee!
Talo oli kiva, juuri meidän tyylinen, ei liian hieno mutta siististi remontoitu ja kodikas <3 (rakennettu1980), iso aidattu piha olisi koirille, alakerrassa jopa baari :D. Tällä viikolla oupasi vuokraaja tehdä päätöksen, nyt vaan toivotaan kovasti.... <3

1 kommentti: