Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Tänään on jostain syystä huisin hyvän tuntuinen päivä, vaikea sanoa että miksi, mutta fiilis on tosi jeeees!
Eilen oli mittaus ja punnituspäivä, no paino ei oletippunut mihinkään viimeisen 4 viikon aikana, senttejä kadonnut 4, vuoden alusta muutokset -10kg ja -48cm, tuntuu tosi hyvälle!
Tänä aamuna kun katsoin itseäni peilistä, oikein tajusin miten paljon olen saanut tällä ruokavaliolla aikaiseksi oman oloni sekä kroppani hyväksi. Kroppa on muuttunut/muokkautunut tosi paljon, minullahan on siis vyötärö...wihii! Voi että miten tuntuukin hyvälle , jännää on kyllä se, miten sen oman itsensä näkee näin hyvänä vain niin harvoin :D.
Nyt on sellainen olo että jos paino ei tästä enää putoa, niin ei sitten, olo on kuitenkin mahtava! Seksiuniakin näin yöllä jostain syystä  :P No edessä on kahdenkeskinen vkl :smt057

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti