Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ihanaa olla kotona, viime yö tuli nukuttua niin hyvin omassa sängyssä. Kotona oli kaksi erittäin iloista karvanaamaa kun mamma ja iskä tuli kotiin, voi sitä kuolan ja rohinan määrää :D , ja olihan nuo teinitkin ihan tyytyväisin kun tultiin.
Eilinen meni vielä ruokavalion suhteen "susille", ja baarissakin tuli käytyä. Harvinaista mulle että tuli drinksuteltua kahtena iltana peräkkäin. Tänään ollut sitten tiukka ruotuun paluu ruokailujen suhteen, hyvä näin. Seuraava juhlan paikka onkin sitten jo kahden viikon päässä oleva Juhannus :)).

Reissu meni siis erittäin hyvin, tuttavapariskunta oli sattumalta samalla laivalla, heidän kanssa tuli tehtyä terassikierros to iltana Savonlinnan satamassa. Ruoka laivalla oli erittäin hyvää, jonkinverran epäskarppia tuli syötyä ja niitä kiloja nyt tiukasti pudotellaan taas. Mutta juhlimisesta joutuu aina maksamaan :D.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti