Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Skarppia

Nyt taas niin karpisti yritän elellä nää arkipäivät kuin pystyn, että sais painon tippumaan samoihin lukemiin kuin ennen vkl:n mässäyksiä (samoin kuin viime viikolla - silloin se onnistui), niin voi juhannusta juhlia ihan hyvällä omallatunnolla. Sen jälkeen seuraavat juhlat onkin heinäkuun 22.pvä, sukulaiskaksoslapsien (hirvitys mikä sana :D) rippijuhlat :).
Eilinen meni jo ilman iltamässäyksiä (toisin kuin vielä sunnuntaina hiilarihimoissa :( ), karppia ruokaa koko päivä, samaten kuin tänään se mitä syömään olen ehinyt. pakastimesta otin ison kipon kaalisoppaa (kermaista :P) sulamaan ja sitä tänään sekä huomenna eväänä töissä. Jos sillä sais nämä turbonesteet liikenteeseen - toivossa on hyvä elää, sanoi lapamatokin:D vai miten se nyt meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti