Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 5. kesäkuuta 2012

2 yötä...

...risteilyyn <3 Kylläpä minä odotan kovasti tätä reissua tuon karvanaamamurun kanssa, on  ensimmäinen kerta 8v:n että lähdetään kahdestaan lähes 2vrk:ksi jonnekin kauemmas pois.... (mökkivkl:ja ei lasketa :D) Ihunaa!!
Kaikki ruokailut kuuluu risteilyn hintaan, mistään ei tarvitse huolehtia, sen kun käy vain valmiiseen pöytään. Karppimaailma saa unohtua, ajattelin kyllä syödä ihan mitä mieli tekee, ja juoda :)). Useinmiten se vaan menee niin että varsinkin ne viljatuotteet jää jonkun muun syötäväksi, kun ne sitä vatsakipua ja turvotusta aiheuttaa, ei viitsi omaa oloaan niillä pilata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti