Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 20. elokuuta 2012

Arkivapaan jorinoita

Jo 5. pvä vapaata, ja viimeinen...huomenna herätys n. klo 6 - onneksi :). Pääsee taas arkeen. Viikonloppu hujahti silmänräpäyksessä. Eilen tuli käytettyä lähes koko päivä pakkaamiseen - ja tänään onkin ollut olo että mitä minä oikein teen??? Ei ole siivoamista, ei ole pakkaamista, ruokaakaan ei kauan laita...Liv kanavan hömppäpömppä ohjelmia tullut tuijotettua, netissä roikuttua, no tiskasin ja wc:n siivosin, ja keräilin turhia ns roskia yhden säkillisen. Miestä odottelen duunista, eilen paku pakattiin täyteen tavaraa, ja tänään viedään ne uuteen kotiin meittiä odottelemaan :)). Vajaat 2 viikkoa vielä, tarkalleen ottaen 11pvää, niin on MUUTTOPÄIVÄ!! Kavereita on muutama tulossa auttamaan (liikakaan ei ole hyvä), ja anoppi tulee ruokaa laittamaan ja koiria vahtimaan. Että minä odotan!! Sisustus-suunnitelmat vilkkuu mielessä - niihin illalla taidan aina nukahtaa :D.

VHH-ruokavaliosta vähäsen...loppukesä meni niin ja näin, nyt on taas reilun viikon ollut tiukempi linja (lukuunottamatta sita taas käyttöönotettua joka toista perjantaina - jolloin syön ja juon mitä huvittaa), ja ihan hyvin on mennyt. Ruokailut on tasaantuneet siihen 2x päivässä kunnollinen sapuska, ja 1 x väli/iltapala, riippuen mihin aikaan kunnon ruuan syön. Paino kesän mässäilyjen ja vähän sinne päin tyylin jälkeen nyt jo samassa missä oli alkukesästä, ja mikä olikin tavoite - olla syksyn tullessa suunnilleen samoissa kuin kesäkuun alussa. Jes! Tavoite on jouluun mennessä pudottaa 6kg. Ei mahdotonta, mutta skarppausta vaatii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti