Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Puoliväli

Viikko jo puolessa, töitten puoleen, kohta iltahukiin. Huomenna pyhäpäivä, miulla iltavuoro ja perjantaina vielä aamu. Ukolla 4 pvän vkl...pöh :D.

Maanantaina starttasin 4 viikon ns tiukistelujakson; ei viljoja, ei sokereita, ei alkoa, enemmän ulkoilua - ainakin pihahommia, ei stressiä töistä (yritän ainakin :)). Olo on hyvä, ruokavalio "kukkii" :D, vähemmät unetkin taas riittää, parempi mieli, aktiivisempi olo...Miksei sitä aina voi elää näin, kysynpä vaan???
Kiloklubiin rekisteröidyin, ihan sen takia että seinne helpompi merkata ruokailut ja liikunnat ylös, sekä tietty paino (ja varsinkin sen aleneminen ;)), ihan ok sivusto. 
Viikonloppuna se tiukin paikka sitten tulee, ruokavalion sekä saunajuomien kanssa, mutta nyt on vaan semmonen tunne että PAKKO onnistua, kyllä 4 viikkoa jaksaa vaikka aidan seipäänä :D. Pitää herkutella sitten vaikka esim. grilliruualla, marjoilla ja kermalla. Liian tiukille ei voi eikä saa omia mielihaluja pistää, tää ikiteini alkaa muuten kapinoimaan :D :D. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti