Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

lauantai 11. toukokuuta 2013

* viime yönä tuli kesä *

Eilen illalla ja yöllä satoi rankasti vettä, ja aamulla kaikki viheriöi...varsinkin yläpihalla nurmikko oli ihanan vihreänä jo, tuntui että kesä tuli yhdssä yössä. 
Eilen ja tänään ollut miehen kanssa ihania kotoilupäiviä kahdestaan <3...Eilen käytiin kaupungilla aamupäivästä hoitelemassa asioita, kuskattiin lapsia ja iltapäivästä tultiin kotiin, oltiin monta tuntia ulkona,  koirien kanssa ja pieniä pihahommia tehden, grillattiin hyvää ruokaa, syötiin ulkona ja kuunneltiin uskomatonta linnun laulua, niin monia erilaisia ääniä. Kerrostalo asumisen jälkeen oma piha ja metsä sen takana tuntuu ihan paratisiilta. 
Tänään hidas aamu, soffailua kahvin kera, ja sitten kevyen päiväruuan jälkeen ulos hommiin. Vihdoin kukkapenkit kitketty ja käännetty - siemenet isketty multaan (kehä- ja auringonkukkaa, unikkoa, ruiskaunokkia), puulaatikoihin vaihdettu mullat ja sinnekin "syötävät" laitettu kasvamaan: hernettä, basilikaa, tilliä ja salaattia. Pyykit sain vihdoin ulos kuivumaan, narut nyt paikoillaan, kohta saan jo hakea pehmeää, tuoksuvaa puhdasta vaatetta viikattavaksi kaappiin. Koirien kanssa taas touhuttiin takapihalla, palloa tuli potkittua toista tuntia :D samalla grillaten. Eilen ruokalistalla perinteistä kassleria ja makkaraa, lisukkeena normi vihersalaatti, tänään possunkylkeä, makkara-kasvisvartaita, maissia. Grilliruoka on vaan niiiin hyvää!
Suomen jääkiekkopelit tietysti katottiin eilen ja tänään, molemmista voitto, jei! 
Maanantaina aloitettu 4 viikon teho"kuuri" pitänyt hyvin, ei mitään mielitekoja, eilen esim peliherkkuna miulla oli juustoja ja anansta&kurkkua, hyvin riitti, eikä tehnyt alkoa mieli vaikka mies kavereineen pelioluita tässä ottikin. 
Huomenna sitten pyhätöihin, ennen sitä omaa äitiä moikkaamaan hänen työpaikalle (oma yritys kun on niin pyhät pakko tehdä töitä :D) kun on äitienpäiväkin. PienenPienen eskimopuikon ehkä huomenna sallin itselleni Äitienpäiväherkuksii <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti