Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

torstai 23. toukokuuta 2013

VäsyViikko jatkunut....

Jostain syystä tällä viikolla olen ollut tosi puhti pois :( Vapaapäiviäki on ollut, ja juuri mitään en ole saanut tehtyä./aikaiseksi.  No kai näitäkin joskus tarvitaan! Pihaa olen kullä jaksanut ihastella ja kukkia kastella ;D. Tänään on satanut vettä koko päivän, on saanut työpäivän jälkeen hyvällä omallatunnolla lojua sohvalla netin ja töllön äärellä ja pienet päikytkin otin.

TehoSkarppaus on jatkunut hyvin, n. 3kg vajaassa 3:ssa viikossa, jes!!
HUomenna on jo perjantai ja vkl ukon kanssa kaksin, jospa vähän sitten piristyisi. Kovasti tekisi mieli baariin lähteä huomenna käymään, pitkästä aikaa...muttamutta, sen tietää että taas pitää tehoaika alittaa sitten alusta...onko se baareilu sitten sen arvoista, että kilo-kaksi tulee takaisin??? *Jää miettimään*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti