Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sunnuntaita :)

Tämä viikko oli järkyttävän kiireinen töissä, 6 päivää putkeen töitä, aamu-ilta-ilta-aamu-ilta-aamu....arrrggh. Huonosti nukuttuja öitä monta, hurja wäsy päällä, kiukuttelua ukolle jnejne, eikä ollu "edes"menkat :D. Perjantaina lyhyt työpäivä onneksi, ehdin käydä omaa mummoa <3 moikkaamassa parin tunnin ajan ja sen jälkeen poikasten kanssa hypättiin junaan, ja suuntana siis Pohjois-Karjala. Viikonloppu oli onneksi ihana, rento, rauhallinen, lapsikeskeinen <3. Päiväunia otin monia :), soppaamassa emännän kanssa käytiin, isännän kanssa ruokaostokset hoidettiin ja ulkoiltiin lasten kanssa lähes koko lauantai. Tramppis oli kova sana :D: Kirpparilta muutama löytö, samoin muista kaupoista, rahaa sain kuitenkin yllättävän vähän onneksi menemään. 
Ruokailuista: perjantaina tortilla jutskia, ja lauantaina grilliruokaa, muuten turhaa mässyä tuli vedettyä ihan liikaa...sipsiä, suklaata, karkkia. Ja se näkyi tänään vaa'assa, +3kg reilun viikon aikana :(((( Nyt on aika taas ottaa itseään ruokavalion suhteen niskasta kiinni ja ryhdistäydyttävä!! Se on kylmä tosiasia että hiilarimätöt ei miulle sovi, kiloja tulee heti lisää. Ketoosiin en halua vaipua, miun pää ei sitä kestä, mutta viljat ja sokerit on jätettävä rauhaan, ja ne tarvittavat hiilarit saatava marjoista, maitotuotteista ja esim ananaksesta. 
Kaalipata- ja kesäkurpitsakanapyttäri tarpeet kaapissa, siitä se lähtee... 
Tänään kotiin tullessa teini oli istuttanut orvokintaimia seinänvierustalle, tuntui hyvälle, ja samaten huushålli oli varsin siistinä <3. Mukava oli  tulla taas kotiin, "oma maa mansikka jne... "
Istutustruukkuihin laittelin äsken Basilikan ja Ruohosipulin siemeniä kasvamaan, niitä joka päivä sitten innolla tiiraillaan milloin jotain esiin putkahtelee :D En mie mitenkään kärsimätön ole... :))))
Ensi viikko tulee olemaan töitten suhteen yhtä kiireinen, 5 päivää edessä, i-a-i-i-a, samanlaisia öitä siis vuoronvaihtojen yhteydessä edessä, stressaa :(. Tulevana vkl:na suunnitelmissa pihanhoitoa, siementen istutusta, samoin ehkä muutama kukkasipulia, ei alkoholia, hyvää ruokaa, saunaa, pääasiassa yhdessä oloa murun kanssa <3 (lapsia ei pitäisi olla kotona) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti