Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

lauantai 25. toukokuuta 2013

JoopaJoo


Huhhuh...nyt on siten "rentouduttu" eilen illalla terassilla/baarissa...äkkiä paluu karppiruuan pariin, niin hirveet mahanmurinat ja hajuhaitat ol ollut eilisestä hyppäyksestä viljamaailmaan, ja ukko on tyytyväinen :D.
Juu, muutamat oluet ja kossuvissyt tuli kumottua, kivvoo oli, taxissa iski sitten pahaolo - taxi pysähtyi kuin seinään kun huutelin takapenkiltä että oksettaa - ja oksuhan siitä tuli sitten kunnolla. Tänään ei kuitenkaan onneksi oloja ole juurikaan ollut, varmaan auttoi asiaa kun söin yöllä jauhiskastiketta ja palan vehnäpatonkia...siitä ne murinat, ja tietty oluesta. 

Ulkoiltu ollaan koirien kanssa, pyykit kuivuu tuulessa ja auringonpaisteessa, ja ukko siinä samalla grillaili päiväruuaksi vartaita (lihaa, makkaraa, sipulia, ananasta, herkkusieniä, tomskua) ja kohta saunotaan <3. 
Huomenna lupaan olla oikein ahkera; siivoilua ja pihahommia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti