Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

KukkiaKukkiaKukkia

KesäKukkaHullutus on ihan täysillä nyt miuhun iskenyt  :D Kahdella puutarhalla käytiin tänään, jos rahaa olisi enempi niin varmasti oisin ostanutkin enempi :))...mutta kun ei ole, niin oli ostettava mahdollisimman paljon mahdollisimman vähällä rahalla :D. Tehtiin miehen kanssa lekaharkoilla ympäröity kukkapenkki; nurmikkoa/sammalta lapiolla veks, suojakangas väliin ja mullat päälle...LeijonanKitaa, tavan Petuniaa 3 eriväriä, 2:n värisiä Samettiruusuja siihen...niin nätti <3 tuli. Isoon ruukkuun istuttelin VerenPisaran (yks miun lempikukka) ja amppeliin Miljoonakellon. Jotain kukkasta tekisi mieli vieläkin hankkia...Lekaharkkoja olisi myös jonkinverran, niistä saisi toisen samankokoisen kukkapenkin vielä tehtyä *miettii*.... Äitimuorin pihalla voisi käydä kukkavarkaissa :D. Riippukeinu tekisi mieli myös hankkia pihalle, just olis sopiva paikka sille kahden puun väliin. 
Grillitettyä tullut nyt kahtenä iltana kun ollut niin mahottoman upeat ilmat,ja muutenkin miehen kanssa istuskeltu iltaisin ulkona ja ihan vaan juteltu ( :O :D ),  illat olleet tosi lämpimiä myös. Saunasta pihalle jäähylle meno on myös taivaallisen ihanaa. Ihan uskomattoman paljon mie nautin tästä omakotitalo-asumisesta (ainakin) näin kesällä <3. 

Ainiin, sijoitinhan mie itseeni tänään myös vähän rahaa, 4:95e:lla pinkit "timangiset kesäkroksi-sandaalit" niin ihqut ;)). Kesävaatteita pitäisi muutenkin jotain hankkia, no farkkuhameen löysinkin joku aika sitten kirpparilta 2:50e:lla! Pitänee penkasta vaatehuonetta ja katsoa mitä sieltä löytyy.

Ruokavalio on pitänyt, vkl:kin meni hienosti ilman repsahduksia, siitä annan itselleni 10p ja papaukaijamerkin :D <3. Paino tippunut vajaassa 1½viikossa lähes 3kg. Tästä jatketaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti