Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

torstai 5. joulukuuta 2013

19 yötä jouluun

Tänään on ollut ihan uskomaton lumisade, 15-20cm tullut päivän aikana lunta, ja välillä ihan uskomattoman sakeasti. Lumitöitä ukko tehnyt jo kahteen otteeseen tänään. Koirat nauttii :D.

Viikon työt taputeltu, 3 vapaata edessä...jei! Kauppareissu käytiin, MiniManissa pikakäynti - lähinnä kynttilöitä haettiin ja viikkosiivous aikas pikaisesti tehtiin, onneksi siivoilin eilen jo osan.
Nyt kynttilöitä palamassa, soffa löhöilyä hetkinen, myöhemmin ruuan laittoa ja saunaa. Nam!  Siinä tämän illan suunniteltu ohjelma :D ja jos unohdin mainita niin ollaan ukon kanssa kahden ainakin lauantihin asti ;))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti