Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

I Adventti

Lauantain parveketunnelmia
 Ensimmäiseen päivään Joulukuuta herätty hyvissä ajoin. Kahvia kynttilänvalossa ja tunnelmallisessa lumimaisemassa, eilisen illan ja yön aikana satanut lunta ainakin 5cm *tykkään*
Lauantain lumi"myräkkää"

Eilen oli poikasten kanssa ihan touhukas päivä :) Ehdittiin vaikka mitä: miun mummoa käytiin moikkaamassa, siellä muutama tunti, kaupan kautta kotio, kuopus ehti tiimarista käydä jo muutaman joululahjan ostamassa (joita sitten innoissaa paketoi illalla ), askarreltiin kotona (kuvia eilisessä postauksessa), tehtiin ruokaa - miun äiti ja esikko myös syömässä. Illalla lisää askartelua ja joulutorttujen paistoa, ekat tänä talvena :P. Illalla sitten DancingOnIce ja ArttuW, ei valitetettavasti voittanut, mut oli taas niin söpis-symppis-ihq.

Tänään ohjelmassa ennen poikien junailemaan lähtöä pieni kävelylenkki lumisateessa :) , haetaan liput samalla ja riisipuuroa päiväruuaksi pitkästä aikaa...nam!
Joulutorttuja vadelmamarmeladilla eiliseltä

Kuopuksen koristelema (tiimarin)kuusi kummitädilleen joululahjaksi

Miun kirpparilöytöjä taas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti