Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 10. joulukuuta 2013

14 yötä jouluun

Merisuolakynttiläpurkki :D
( Kuvissa tän päivän tekeleet ;) )

Saikkupäivää viettelen, lämpöä ja kurkku kipiänä. Pientä puuhastelua vaan, ei isompia. Tallennuksia telkkarista, kuumaa kahvia, koiria ja soffailua viltin alla ja tietty jouluaskarteluja :D.

Ruokavalio pysynyt viljattoma sekä sokerittomana nyt jo muutaman viikon, ja sen huomaa olosta. Pakko kai uskoa siihen että kolotuksetkin esim niska/hartiaseudulla helpottaa kun ei ole koko ajan "käymistila" elimistössä.

Viikonlopuksi tiedossa perheen ja suvun kesken juhlintaa <3 Perjantaina enon 60v juhlat, hänen tyttärensä pizzeriassa, ei enoska halunnut isoja juhlia alkaa ärjestämään, nänä läheisten kesken sovittuna ja pidetään enolta salassa, on sitten yllätys :). Lauantaina keskimmäisen poikasen 14v sukulaiskahvikekkerti, sinne sitten leivotaan ja laitetaan taas poikasten kanssa porukall <3.
Joulutunnelmia parvekkeelta
PitsisiipiEnkeli

Meillä ei tehdä pipareita :D

Purkki täytettäväksi jollain herkulla
Miun Unelmakuusi <3 (ei siis oma kuva)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti